Проектиране и производство на нестандартно оборудване. Пълначни машини. Пакетиращи машини. Пакетиране на пелети. Изработка на детайли. Автоматични везни.

За нас

Аскон Инженеринг ЕООД е специализирана в проектирането и производството на мелнично оборудване. Дружеството има повече от 15 години опит в проектирането, изработката и инсталирането както на отделно оборудване, така и на цели поточни линии. Нашите специалисти изработват индивидуален проект за всеки от своите клиенти, според нуждите и изискванията му. От създаването на инженерния проект до инсталирането на машините и съоръженията, се разработват различни технически решения, докато се намери онова, което отговаря най-точно на спецификите на конкретното производство. Аскон Инженеринг може да се похвали с богат професионален опит, натрупан през годините, който е гарант за качество, ефективност и лоялност към клиента. През годините дружеството успя да установи и затвърди позициите си в България, Франция, Сърбия, Русия, Турция.

Нашите цели

Устойчив растеж

Благодарение на своите лоялни клиенти, Аскон Инженеринг  постига постоянен годишен ръст на приходите. Стремежът ни е да се развиваме продуктовата си гама както в производството на мелнично оборудване, така и в производството на други машини от леката промишленост.

Доволни клиенти

Оценката за нашата дейност, са доволните клиенти. Добрият мениджмънт и висококвалифицираните служители на Аскон Инженеринг, създадоха силно доверие към дружеството през годините. Целта ни е да отговорим на динамиката на машиностроителната индустрия в Европа. Нашите клиенти са доволни, защото машините създадени от Аскон Инженеринг са гарант за устойчиво и ефективно производство.

Нашите служители

Съгласно нашата идеология заложена в моделът за управление и развитие на Аскон Инженеринг, най-важният ресурс са нашите служители. Фирмената ни политики държи за повишаване на квалификацията и мотивацията на всеки члена на нашият екип.

Международно развитие

Машиностроителната индустрия е част от световната икономическа глобализация. Ръководството на Аскон Инженеринг реализира успешно заложените цели за разширение на нови пазари във Франция, Русия и страните от Балканския полуостров. Отворени сме за сътрудничество с клиенти и партньори от всяка една точка на земното кълбо.